22 november 2019: voorstelling van het eerste KBOV jaarboek!

Ze hebben er hard aan gewerkt, de vrijwilligers van de KBOV, en het resultaat mag er zijn: het eerste jaarboek van de KBOV. Een meer dan waardige opvolger van het tijdschrift “Van Mensen en Dingen”. We staan dan ook te popelen om het werk plechtig voor te stellen, gekaderd in tal van randactiviteiten zoals een lezing en een bezoek aan onze eigenste ‘boektoren’.

Inschrijvingen

De voorstelling vindt plaats op 22 november om 19.00 uur in de kapel van het Huis van Alijn. Ben je er graag bij, schrijf je dan zeker in want de plaatsen zijn beperkt. Dit doe je via:
– e-mail: info@kbov.be
– sms: 0496 71 81 13

Het evenement is gratis voor leden. Op het einde van het evenement krijgen leden bovendien ook gratis een exemplaar van het jaarboek mee. Niet-leden krijgen eveneens de kans om een jaarboek aan te schaffen en om lid te worden van onze vereniging.

Lezing: Gentse Diva’s

De KBOV zou uiteraard niet de KBOV zijn, mochten we geen extraatje organiseren voor onze leden. Daarom nodigen we Eric Bauwens uit voor een bijzondere lezing over “Gentse diva’s: Vina Bovy, Hélène Maréchal en Staf Bruggen”. Na de voorstelling krijgt u bovendien de kans een gesprek te voeren met de spreker en zijn werk aan te kopen.

Bezoek aan onze bib

Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar boven de kapel van het Huis van Alijn huist een prachtige bibliotheek. We zijn dan ook ontzettend trots op onze bib, waar we meer dan 18.000 titels ontsluiten en dit volledig op vrijwillige basis. Meer dan redenen genoeg om alle aanwezigen op de voorstelling van ons jaarboek een kijkje achter de schermen te geven, in onze prachtige bibliotheek.

Samengevat

Wanneer: 22 november 2019, 19.00 uur
Waar: Kapel van het Huis van Alijn, Kraanlei 65, 9000 Gent

Schrijf je tijdig in en volg de voorbereidingen van het evenement via onze Facebook-pagina!