Lid worden

Lid worden van de KBOV doe je door een mailtje te sturen naar info@kbov.be en ons jouw gegevens (naam, adres, e-mail…) te bezorgen.

Het abonnementsgeld bedraagt 20 euro en is te storten op rekeningnummer BE92 7030 3275 1423 – BIC AXABBE22 van de Koninklijke Bond der Oost-Vlaamse Volkskundigen vzw met als mededeling ‘Lidmaatschap KBOV 2021, gevolgd door jouw naam’. Je mag uiteraard meer dan 20€ storten als je de vereniging extra wil steunen.

Als lid ontvang je volgende voordelen:

  • gratis toegang tot ‘De Luistervink’ en een selectie van andere activiteiten van de KBOV, waaronder een speciale ledenactiviteit
  • periodieke digitale nieuwsbrief met inhoudelijke volkskundige bijdragen en nieuwsberichten
  • jaarlijks themanummer van ‘Van Mensen en Dingen’, ook wel een jaarboek genoemd, op papier (deze publicatie wordt met de post bezorgd)

Bovenal steun je een organisatie met een hart voor volkskunde!

Wil je graag een exemplaar van een jaarboek of een editie van ons tijdschrift van voorgaande jaren? Ook dat kan! Een jaarboek van voorgaande jaren kost 20 euro. Een los nummer van Van Mensen & Dingen (zo’n 80 pagina’s dik) kost 6 euro. Kom je je exemplaren zelf ophalen in onze bib kost je dat niks extra. Wil je graag dat we ze naar je opsturen per post, dan vragen we je een bijdrage voor de portkosten. Laat ons je voorkeuren weten via info@kbov.be.